Romani de Centenar, cartea anului 2018

Biblioteca Universităţii „Gheorghe Asachi”, Iași. E considerată una dintre cele mai frumoase din lume
Știință
Prof.univ.dr. Mihai Nadin: O Românie a ideilor, a talentelor tinere, a originalităţii, a autenticităţii e singura şansă de a da sens acestor 100 de ani
1 Comment

1 Comment

  1. plugaru valer

    ianuarie 17, 2018 at 10:50 am

    Este adevarat traim o perioada, in prezent, cu siguranta o baza pentru viitor, dar inca ne cautam valorile care sa poata asigura o evolyutie spre un viitor cel putin acceptabil. Se pare ca momentul este, cel putin aici, destul de confuz (pentru a ma exprima politicos). Confuzia, sau mai exact grava greseala este aceea ca nu nu stim care este telul corect si, mai grav nu stim care ar fi prioriritatile pentruna-l afla si, ca urmare, ce avem de facut. Exista, cred, putina sansa (putem sa ii spunem si noroc) ca viata ne va obliga sa tinem seama si de de evolutia generala si, cumva, va trebui sa tinem, pe cat posibil, in aceasta directie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această carte, precum și conținutul web siteului romanidecentenar.ro este protejată prin copyright. Reproducerea integrală sau parţială, multiplicarea prin orice mijloace şi sub orice formă, cum ar fi xeroxarea, scanarea, transpunerea în format electronic sau audio, punerea la dispoziţia publică, inclusiv prin internet sau prin reţelele de calculatoare, stocarea permanentă sau temporară pe dispozitive sau siteme cu posibilitatea recuperării informaţiilor, cu scopul comercial sau gratuit, precum şi alte fapte similare săvârşite făra permisiunea scrisă a deţinătorului copyright-ului reprezintă o încalcare a legislaţiei cu privire la protecţia proprietăţii intelectuale şi se pedepsește penal şi/sau civil în conformitate cu legile in vigoare.

To Top